Apă naturală potabilă cu cărbune activ

Mai puțin înseamnă mai mult!

Apa neagră arată incredibil, dar este mai mult decât ceea ce pare. Superputerea sa este dată de un vârf de cărbune activ.

Cărbunele activ este recunoscut la nivel mondial pentru puterea sa de detoxifiere. „Activarea” acestuia se face prin crearea de particule fine cu milioane de pori invizibili care captează substanțe toxice și le îndepărtează în mod natural din corp.

Prin suprafața sa mare, cărbunele se leagă de gaze, toxine, metale grele, barbiturice, glicozide și alte particule dăunătoare și împiedică absorbția lor în tractul gastro-intestinal.

Acționează eficient pentru a elimina toxinele derivate din uree, un produs secundar major al digestiei proteinelor. Ajută la ameliorarea durerii de stomac și a durerilor gastro-intestinale. Motto-ul nostru - mai puțin înseamnă mai mult. Cu un consum adecvat, apa neagră este un complement pentru fiecare dietă sănătoasă.

Fiecare litru DETOX de la Sevtopolis conține 1 gr de cărbune activ de înaltă calitate, realizat din coji de cocos. Polizaharidele naturale sunt, de asemenea, adăugate în apă. DETOX de la Sevtopolis nu conține calorii, zaharuri și grăsimi.

Consum recomandat: până la două sticle DETOX de Sevtopolis pe zi. Apa DETOX nu este recomandată pentru copii și femei însărcinate.

Comandă