Apă plată de izvor

Zeolitul a filtrat apa de izvor din Balcani

Apa trece prin mai multe faze de tratament și purificare: filtrare cu carbon, ozonificare, filtrare UV și tehnologia noastră exclusivă de filtrare Zeolit.

Conținutul apei de izvor include o cantitate minimă de săruri și minerale. Are un nivel foarte scăzut de mineralizare (sub 75 mg/l).

Apa de izvor este potrivită pentru nou-născuți, copii și adulți care preferă gustul său natural.

Apa noastră este definită ca apă ușor alcalină (pH 7,2) sau așa-numita "apă vie", funcționând ca un agent tonic și stimulant pentru organism.

Comandă

Apă plată de masă

Apa de masă este potrivită pentru utilizarea zilnică, fără limitări, de către adulți, copii, inclusiv cei cu vârsta sub 7 ani și bebeluși.

Apa de masă trece prin mai multe faze de tratament și purificare: filtrare cu carbon, ozonificare, filtru UV, osmoză inversă și tehnologia noastră exclusivă de filtrarea Zeolit.

Apa de masă diferă ușor de apa de izvor ca gust. De asemenea, apa de masă trece printr-o fază suplimentară de tratament care elimină până la 99% din sărurile din apă.

Are o mineralizare redusă (<75 mg/l) și este ușor alcalină, adică apă "vie" (pH 7,2). Apa de masă influențează bine corpurile oamenilor.

Comandă